Retourneren

HEEFT U EEN RUIL- EN TERUGSTUUR BELEID OP LOVE FOR GLAMOUR HAIREXTENSIONS?
Ja, wij bieden een ruil-en terugstuur beleid. Het is alleen mogelijk je bestelling te ruilen of te retourneren als de verzegeling/sticker van het complete set, waarin de clip-in hair extensions verpakt zijn, niet geopend is en de gouden elastiekjes om het haar, in originele staat, bevestigd zijn. Als de verzegeling van de clip-in hair extensions geopend is, kunnen wij zoals al gezegd, de retourzending niet in behandeling nemen.

De volgende items zijn definitieve aankopen:

  • Op maat gemaakte setten zijn niet mogelijk om te retourneren omdat ze voor ‘’jou’’ speciaal zijn gemaakt dit houtd in, de verandering van de samenstelling van de banen maar ook de samenstelling van highlights en ombre setten.
  • Standaardsetten wat je zelf niet kunt samenstellen kun je altijd retourneren.

MAG IK MIJN BESTELLING RUILEN/RETOURNEREN?
Uiteraard is het mogelijk jouw bestelling te ruilen wanneer de kleur niet overeenkomt. Het is alleen mogelijk je bestelling te ruilen of te retourneren als de verzegeling/sticker waarin de clip-in hair extensions verpakt zijn, niet geopend is en de gouden elastiekjes om het haar, in originele staat, bevestigd zijn. Mocht de verzegeling losgemaakt zijn, dan kunnen wij uw retourzending/ruiling om hygiënische redenen niet in behandeling nemen. 

WAAROM KAN IK LOVE FOR GLAMOUR EXTENSIONS NIET RUILEN/RETOURNEREN ALS DEZE IS GEOPEND?
Human clip-in hair extensions zijn een hygiënisch product. Vanwege hygiënische redenen en de openbare veiligheid van onze klanten is het niet toegestaan geopende items terug te sturen.

MOET IK BETALEN VOOR DE VERZENDKOSTEN VAN MIJN RUILING/RETOURNERING?
Voor het ruilen/retourneren van uw bestelling, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten die hierbij optreden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het kwijt raken van uw ruiling/retournering in de post. Mede om deze reden adviseren wij u uw ruiling/retournering te verzenden met een track & trace nummer, zodat u uw zending kunt volgen.

BINNEN HOEVEEL DAGEN KAN IK MIJN BESTELLING RUILEN/RETOURNEREN?
U kunt uw bestelling binnen 14 kalenderdagen, na ontvangst van uw extensions, ruilen/retourneren.

HOE MAAK IK EEN RUILING/RETOURZENDING AAN?
Gelieve eerst met ons contact op te nemen via info@loveforglamour.com binnen de 14 kalenderdagen zichttermijn. U dient het retourformulier in te vullen, welke u kunt aanvragen via ons e-mail adres. Gelieve het retourformulier bij uw ruiling/retournering te voegen. Alle ruilingen/retourneringen gaan in behandeling met uw originele factuur.

KRIJG JE GELD TERUG?
Wij geven geen geld terug op producten die zijn teruggestuurd. Wel ontvang je van ons een waardebon van je aankoopbedrag die je kunt besteden op het gehele assortiment.

WANNEER ONTVANG IK MIJN TEGOEDBON?
U ontvangt het tegoedbon (exclusief verzendkosten) binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle van uw geretourneerde bestelling op uw mailadres.

WANNEER ONTVANG IK MIJN RUILING?
Het is mogelijk uw bestelling te ruilen voor een andere kleur of set. Wij zullen uw nieuwe kleur extensions of set toesturen nadat wij uw ruiling hebben ontvangen en gecontroleerd.