Herkomst

Onze clip-in extensions zijn gemaakt van 100% Indisch Remy Virgin Human Hair!

Voor onze haar extensions wordt gebruikt gemaakt van Indisch haar.Het haar is vol van aanzet tot aan de punten maar tegelijkertijd voelt het licht aan. Indische vrouwen zorgen heel erg goed voor hun haar en laten zij hun haar zo goed als nooit chemisch behandelen. Het ideale haar dus voor haar extensions!

Het haar uit India wordt geofferd in één van de grootste tempels ter wereld in Tirumala. Het tempelcomplex in het zuiden van India trekt jaarlijks miljoenen pelgrims. Dit tempelcomplex heeft voor de Hindoestanen dezelfde status als Mekka voor de moslims en het Vaticaan voor de katholieken. Dagelijks trekt de tempel 50.000 - 100.000 bezoekers, waarvan duizenden vrouwen hun haar offeren. Dit haar wordt door de tempels doorverkocht aan de haar extension producenten. Het geld wat ermee wordt verdiend wordt door de tempels gebruikt voor het onderhoud aan de tempel, maar ook voor lokale projecten zoal de bouw van scholen en ziekenhuizen.

Remy Indisch haar 

De pelgrims laten hun haren afscheren om rein en gezond te worden, en hun dankbaarheid voor het leven te tonen.

Het is van superieure kwaliteit omdat het haar in één stuk wordt afgeschoren in zeer lange en intacte haarlokken.

Wanneer haren remy-gesorteerd zijn, wil het zeggen dat alle haarschubben (van een haarbundel) in dezelfde richting liggen. Hierdoor knopen de haren nauwelijks.

Kwalitatief is Indisch haar ultiem geschikt voor deze remy kwaliteit. Het wordt in een vlecht gebonden en vervolgens afgeschoren, waardoor gegarandeerd is dat alle haren in dezelfde richting liggen.