Clip-in methode

Clip in extensions zijn de ideale hairextensions als je snel en gemakkelijk een nieuw kapsel wilt creëren of als je je haar langer en voller wilt laten lijken. Dit type haarextensies ‘klik’ je namelijk vast aan je eigen haar zonder dat je hiervoor naar een kapper hoeft te gaan. Hoe je clip in extensions in je haar doet, lees je hier!

 

Hoe zet je clip in extensions?

Ga zitten op een stoel of kruk voor de spiegel en leg alle extensions voor je neer. Hier de stappen om clip in extensions zelf in je haar te doen:

1)      Open de clips die vastzitten aan de hairextensions

2)      Kam je haar zodat alle klitten eruit zijn

3)      Maak een scheiding in je haar halverwege je hoofd (circa 10 cm boven je nek) en zet het haar dat boven de scheiding zit met een clip bovenop je hoofd vast (zoals kappers dat doen.)

4)      Pak nu de clip in extensions en leg deze op de scheiding dichtbij je hoofdhuid. Haak de clips nu vast in je haar en klik de clips dicht. Begin in het midden van je hoofd, doe dit daarna met de twee andere stroken aan beide kanten van je hoofd.

5)      Doe je haar los en maak een nieuwe scheiding circa 2 cm boven de clip ins.

6)      Herhaal stap 3 en 4 nog eens met 3 nieuwe stroken haar

7)      Maak je haar los en borstel je haar voorzichtig door … voila!

Je bent klaar met het zetten van je clip in extensions.

 

Tip voor clip in extensions bij dun haar

Heb je erg dun haar dan is het een goed idee om het haar vlak bij je hoofdhuid licht te touperen. Je maakt hier vervolgens het clip in hair aanvast. Zo blijven de extensions beter zitten.

 

Extensions fohnen en stylen

Wil je de extensions na het indoen gaan stylen of fohnen? Dat kan zonder problemen. Ons advies is wel om een goed serum of ander haarstyling product te gebruiken, zo blijven je extensions langer mooi.